VIDEO: Det bliver svært at kaste håndtegn med en brækket arm

Video source missing

For et par uger siden offentliggjorde vi her på siden en video hvor Michael Fynne og hans manager Jøden udstillede deres mangel på respekt for Tank, i et forsøg på at komme ind under huden på den danske wrestling-legende. Det lader til at det er lykkes.

Man kan næsten fornemme vreden der brænder under Tanks underspillede ydre, når han i denne video tager til genmæle. Tank har altid været en mand, der lader sine handlinger tale for sig, men når han med et stålsat blik stirrer ind i linsen og informere Fynne om at “det bliver svært at kaste håndtegn med en brækket arm”, kan man tydeligt fornemme at det er personligt imellem de to.

Når de to mødes d. 22. august i Aarhus bliver det ikke bare en kamp mellem lærer og elev, men også et clash mellem livsfilosofier. Tank føler at Fynne og Jøden udviser mangel på respekt for ham, når de to arrogante hiphoppere ikke alene overlegent forudser sejr, men også udtaler at de knapt ser Tank som en trussel. Denne video kan kun tolkes på én måde: det skulle du ikke have sagt, Michael Fynne.

Køb billetter her