VIDEO: Tilhører table matchen Tank?

Video source missing

Det er for længst blevet offentliggjort at publikum på Skråen i Aalborg får fornøjelsen af en table match 16. januar. Kan Tank klare presset?

Det var Tank, der tilbage i august i Aarhus, smed Michael Fynne igennem et bord som Fynne selv havde bragt i spil under street fighten mellem lærer og elev. Når de to igen mødes i den firkantede ring, er det med bordet som omdrejningspunkt: Først når den ene deltager ligger i en bunke af træsplinter og forvredet stål er vinderen fundet. Man skal smide sin modstander igennem et bord for at hive sejren hjem!

Michael Fynne er drevet af ønsket om hævn og er sikker på at lynet ikke slår ned samme sted to gange. Tank mener dog at have bevidst at han er mere end almindeligt kompetent, når det gælder om at smadre møbler med sin modstanders korpus. De to alfahanner tørner sammen 16. januar og det er tydeligt at begge atleter vil gøre hvad-som-helst for at undgå både den fysiske smerte ved at smadre igennem et solidt træbord, men også den følelsesmæssige smerte, som et nederlag vil påføre.

Tank er Michael Fynnes oprindelige træner i wrestling-gamet, men de to er nu et perfekt eksempel på at gode venner bliver til bedre fjender. Ingen af de to kan se sig selv tabe til den anden, og de har begge en ubrydelig vilje til at bevise, at de er bedre end den anden. For Michael Fynne vil et nederlag betyde at han bliver nødt til at anerkende, at hans lærermester stadig er bedre. Hvis Tank bliver besejret, kan det meget vel blive det sidste strå, der gør at han endegyldigt opgiver at få sin tidligere elev tilbage til de dyder, som har bragt Tank selv, så meget succes igennem hans lange karriere.

Bliver 16. januar en dag, hvor en ny æra gryr, eller hvor respekt og fighting spirit bliver genetableret som de værdier, der binder wrestlingsporten sammen? Der er kun én måde at finde ud af det på, wrestling-fans: Vi ses på Skråen 16. januar!

Køb billet til wrestling i Aalborg