Tank vs. Kimball - wrestling i Aarhus

Tank vs. Kimball tilføjet til show i Aarhus

To af de mænd, der har været med til at definere heavyweight wrestling i Danmark igennem de sidste to årtier mødes for første gang i over fem år, når BODYSLAM! præsenterer Ecstasy of Gold 28. maj på Train i Aarhus: Tank vs. Kimball går head-to-head i første runde!

Kimball har om nogen været en fanebærer for wrestling i Danmark igennem en karriere der strækker sig over mere end ti år. Han har været synonym med voldsomme kampe, uforudsigelig risikovillighed og en offervilje for danske wrestlingfans, der har ledt til en række skader. Det var disse skader, der lod til at have gjort en ende på Kimballs karriere, men nu er han tilbage, bedre end nogensinde – og han har guld i sigte. Selvom Kimball har gjort nærmest alt, der er at gøre i dansk wrestling, har han aldrig vundet den store titel; den karriere-definerende sejr. Close but no cigar. Han har erklæret at han har troen på at nu er tiden, hvor han én gang for alle kan cementere sin status i wrestling-verdenen og nå den tinde, som han har stræbet efter hele sit voksne liv.

Manden der står i vejen er Tank: En mand, der i de tidlige dage af BODYSLAM’s eksistens, har bevist at han stadig er i den absolutte topklasse. Han er stålsat på at tage titlen 28. maj og ser det som sin sidste chance for at bære guld om livet og være manden i toppen af den danske wrestling-kransekage. 20 år efter sin første kamp, har Tank muligheden for at bevise en sidste gang, at han stadig har hvad der skal til, for at være champ – uret tikker for heavyweight-legenden og med Kimball i vejen bliver det lettere sagt end gjort.

Denne kamp er mere end bare en turneringskamp; det er et opgør der definerer en periode i dansk wrestling, som næsten er forbi – men ikke før den sidste slag er slået og det sidste støv har lagt sig 28 maj på Train! Hvem af de to veteraner kan formå at gå hele vejen i BODYSLAM’s one night turnering Ecstasy of Gold og forlade Aarhus med mesterskabsbæltet, hæderen og æren?

Den første mester krones! Danske kvinder i ringen for første gang! Gå ikke glip af muligheden for at se historie blive skrevet live: Skaf dine billetter nu!

Køb billet til wrestling i Aarhus