VIDEO: Night of the Living Dominick

Video source missing

Sidst vi så Rick Dominick, havde han fundet frem til Emeritus Midnights tilholdssted i kælderen under en mystisk bygning, midt på en kirkegård. I denne anden del af videoen, får vi at se, hvordan han forsøger at få sin noget umage tag team makker til at se på tingene fra den rigtige vinkel.

Rick har medbragt billeder af Harley Rage og Chris Ridgeway, modstanderne til Dominick & Emeritus 16. januar på Skråen. Rick The Prick er selv helt oppe at køre og har masser af idéer til hvordan han vil udrette skade på de to internationale talenter, men han insisterer på også at høre Emeritus input. “Du skal også bidrage”, som Dominick siger. Midnight er dog ikke så indstillet på at hyggesludre, som Dominick havde håbet – alligevel formår han at udtrykke sig klart og tydeligt.

Har de to umage holdkammerater får udredt deres forskelligheder, så de kan klare udfordringen, de står overfor 16. januar i Aalborg? Vil deres forskelligartede tilgang til wrestling være en fordel eller en ulempe? Og hvordan vil deres respektive kvindelige “bekendtskaber” påvirke kampen? Vi ses live på Skråen i Nordkraft 16. januar 2016!

Køb billet til wrestling i Aalborg