Adventskalender 2017

[Opdateret 17/12] Gratis BODYSLAM! wrestling på YouTube i december! Vi sørger for, at du får mindst én hård pakke, når vi hver søndag i advent kl. 12:00 putter en ny kamp på vores YouTube-kanal – fuldstændig gratis! Og da 4. søndag i advent falder på selve juleaften, kommer der i stedet en større julegave på juledag, så du kan se masser af slåskampe mens du slår mave efter julemaden! Vi opdaterer dette post hver søndag, men husk alligevel at subscribe til vores YouTube-kanal.

1. søndag i advent


Martin Miguel var en torn i siden på Michael Fynne og hans gruppering Shotgun Cartel på vejen mod SkråenSlam tilbage i januar 2017. Det hele kulminerede med en elimination tag team match, hvor Fynne flankeredes af sin Cartel-kumpan Zach White, mens Miguel var på hold med sin mentor Shooter Schjøtler.

Et udsolgt Skråen bevidnede en tag team kamp, hvor fremtiden for BODYSLAM! skulle udstikkes: Ville “The King of Wrong Style” eliminere sin blåhårede plageånd eller ville “Redbull i blodet” være nok til at bære Martin Miguel til sejr?

2. søndag i advent


Tank havde forsvaret BODYSLAM! Mesteskabet to gange på to måneder og nu var der kun den måske farligste modstander tilbage: Chuck Cyrus. Manden med tilnavnet “Mr. Massive” var en god ven af mesteren, men også en mand på vej opad rangstigen med hastige skridt. Efter bump på vejen, var det endelig tid til at se de to måske mest populære wrestlere i BODYSLAM! kollidere end kold februardag i Esbjerg.

3. søndag i advent

Bag denne uges låge gemmer der sig endnu en perle fra vores udsolgte show på Skråen​ tilbage i januar. The artist formerly known as Penelope (nu kendt under navnet Charlie Morgan) kæmper mod den mindre erfarne, men altid nederdrægtige, “Vintage Villainess” Kat Von Kaige. KVK havde snydt sig til en sejr på det foregående show, og det var op til Penelope at være “Fearless” for at få den arrogante walisers ego under kontrol igen.

Vi ses næste søndag, hvor vi er klar med endnu en kamp. Og husk selvfølgelig at subscribe på YouTube, hvis du vil være blandt de allerførste, der ser den nye kamp hver søndag.

Wrestling billetter - Aalborg 2018

Aalborg 13. januar 2018

Wrestling billetter - København 2018

København 17. februar 2018