Wrestling i Aalborg 16. januar

wrestling i aalborg

Ventetiden er overstået, wrestlingfans, og nu er vi endelig klar til at løfte sløret for vores næste live show! Denne gang er det Skråen i Nordkraft, der får blæst taget af, når BODYSLAM ruller ind i byen 16. januar 2016. Det er endelig blevet tid til at “Nordens Paris” får en smagsprøve på, hvad BODYSLAM er og hvordan wrestling ser ud. BODYSLAMs omrejsende suplex cirkus kommer bragende med wrestling i Aalborg og sparker nytåret i gang med manér!

Den læderjakkeklædte bad boy Rick Dominick med sin smukke kæreste Grace; den gostiske, maskerede Emeritus Midnight; eksperten i teknisk britisk wrestling Chris Ridgeway, den arrogante rapper Michael Fynne og mange flere danske og internarionale wrestlers kommer til Aalborg med det formål at blæse taget af Skråen.

Det bliver første gang i lang tid, at der er dette internationale niveau af wrestling i Aalborg, og første gang at Skråen ligger lokaler til showet. Allerede nu er det offentliggjort at der bliver lagt et stærkt card på bordet med bl.a. BODYSLAMs første kvindekamp, når damerne går i ringen for at vise drengene hvordan det skal gøres. Derudover kan vi også løfte sløret for at der bliver op til flere forskellige kamptyper, deriblandt en tag team kamp (2-mod-2) og en tables match, hvor vinderen er den, der smider sin modstander igennem et bord.

Kampene er endnu ikke 100% forhandlet på plads, men følg med på BODYSLAM.dk eller på vores sociale medier, for at være up-to-date med den nyeste udvikling når det kommer til wrestling i Aalborg. Inden længe begynder vi at offentliggøre hvilke wrestlere, der kan forventes og selvfølgelig hvilke kampe, der kommer til at blæse Skråen og de aalborgensiske fans godt og grundigt igennem.