Wrestling i Esbjerg

Vi debuterer på Tobakken i Esbjerg 25. februar! Klik her for at se en opdateret kampliste – og tjek regelmæssigt, for vi tilføjer hele tiden nyt.

TankVChuck

MAIN EVENT – BODYSLAM! CHAMPIONSHIP MATCH:
Tank(c) vs. “Mr. Massive” Chuck Cyrus

Det bliver to af de absolutte live-show favoritter der tørner sammen i hovedkampen på Tobakken i Esbjerg, når den regerende og forsvarende BODYSLAM! Champion, Tank, skal imod den menneskelige donkraft “Mr. Massive” Chuck Cyrus!

Tank, der kommer direkte fra et overordentligt imponerende titelforsvar på et udsolgt Skråen i Aalborg, har selv talt positivt om muligheden for at få en kamp imod det ekstroverte energibundt Chuck Cyrus, der på Skråen sejrede i en hårdt kæmpet tag team kamp.
Bliver det Chuck Cyrus der skal op og flyv’ i et Chokeslam med Tank Airways, eller bliver Tanks prestigefyldte tid med titlen afsluttet af en Powerbomb fra den ekstraordinære britiske kraftkarl?

FynneVRick

NUMBER ONE CONTENDER’S MATCH:
Michael Fynne vs. Rick ‘The Prick’ Dominick

Rock ‘n’ roll møder hiphop i en mere sprængfarlig kombination end Aerosmith og Run DMC nogensinde kunne drømme om, når Rick ‘The Prick’ Dominick og Michael Fynne kolliderer på Tobakken i Esbjerg 25. februar!

Og der er mere end bare æren på spil, når det om lidt over en måned går løs på Tobakken: Vinderen af kampen bliver ny førsteudfordrer til BODYSLAM! Mesterskabet.

Kommer “Judge Dreads” Michael Fynne nærmere at få opfyldt sit nytårsforsæt om at blive BODYSLAM! mester i 2017? Eller bliver det pomade-prinsen Rick Dominick der skal krones som konge?

LeviVThorn

FEST ELLER FORSVIND MATCH:
Levi Petrus vs. Kristian Thorn

Danmarks mest festglade fribryder, “Suit Up” Kristian Thorn, kommer til Tobakken i Esbjerg 25. februar for at fortsætte sit kindkyssende korstog for fest, farver og højt humør!

Og i Esbjerg er det muligvis den mest mådeholdende modstander Kristian Thorn nogensinde har mødt, i form af syndsforladelsens fjende nummer et, Levi Petrus, der helt afgjort har et radikalt anderledes syn på tilværelsen end Kristian Thorn.

Kan Kristian Thorn holde festen kørende hele aftenen på Tobakken, eller lukker og slukker Levi Petrus med en fordømmende mine og et Fadervor?

larsVem

Emeritus vs. Shooter Schjøtler

Det er en konstellation af to konflikt-katalysatorer der torpederer hinanden til Wrestling På Tobakken i Esbjerg nu på lørdag, når den dæmoniske tåge-dispenser, Emeritus, og den teknisk begavede ringveteran, Shooter Schjøtler, mødes i ringen!

Det yderst afvigende gespenst, Emeritus, der i længere tid har haft et udestående med Rick ‘The Prick’ Dominick, og Shooter Schjøtler, der har været involveret i problemerne med Michael Fynne og hans Shotgun Cartel, mødes nu i en kamp, der om noget har potentiale for at sætte endnu flere problemer i verden!

Kan en af de mest teknisk begavede wrestlere i BODYSLAM! overliste Emeritus’ mentale tricks på Tobakken? Eller bliver Shooter Schjøtler overrumplet af hvad end Emeritus har oppe i ærmet af fiksfakserier?

TAG TEAM MATCH:
Sveriges Elite (Steinbolt & Harley Rage) vs. ???

Den arrogante Steinbolt og enorme Harley Rage kommer til Esbjerg med destruktion for øje. En velolieret tag team maskine på over 240 kg. kan give ethvert team problemer, hvorfor den svenske duo også har erklæret at de går op imod hver-som-helst. Vi håber at annoncere deres modstandere snarest.

PLUS MEGET MERE! FLERE KAMPE ANNONCERES LØBENDE!

Alt det plus meget mere! Se blandt andet: Emeritus, “Suit Up” Kristian Thorn, El Vecino, Levi Petrus, Peter Olisander og mange flere!

Du kan også følge med på vores facebook-side eller -event, hvor vi også deler opdateringer, videoer, billeder og meget mere: https://www.facebook.com/bodyslamprowres/ og https://www.facebook.com/events/372497449804750/

Billetter til Tobakken, Esbjerg

Ret til ændringer forbeholdes