Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skråen, Aalborg

13. januar @ 20:00 - 22:00

195kr.

KØB BILLET!

Folk er falske, wrestling er ægte! Og det er stemningen også når BODYSLAM! vender tilbage til Skråen i Aalborg lørdag 13. januar. Start det nye år med drama, stunt, humor og action, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når nytårstraditionen om wrestling på Skråen endnu engang er tilbage! De grove, men sjove Easy Loverz, den maskerede hævner Emeritus, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne, Aalborgs egen Toby Zane og alle de andre BODYSLAM-favoritter er også klar i kulissen – plus som altid internationale gæster af virkelig høj og underholdende kaliber.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Skråen, Aalborg – 13. januar 2024

Detaljer

Dato:
13. januar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
195kr.
Hjemmeside:
https://www.billetlugen.dk/artist/wrestling/

Arrangør

BODYSLAM! Pro-Wrestling
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Skråen
Kjellerups Torv 5
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside