Wrestlere annonceret til Aalborg

Showet 16. januar på Skråen i Aalborg nærmer sig med hastige skridt og stadig flere internationale wrestlere er på vej til Norskraft for at bevise deres værd i den firkantede ring.

Chuck Cyrus

Chuck Cyrus (th) kalder sig selv “Mr. Massive” og er én af Englands store up-coming prospekter på en wrestling-scene som er helt utrolig i disse år. Hans arbejder hårdt og fester endnu hårdere, og sætte en ære i at bringe god stemning til fans hvor end han kommer frem.

Levi Petrus

Den selvretfærdige Levi Petrus (midt) derimod, synes at danske wrestlingfans – og aalborgensere i særdeleshed – har det alt for sjovt. Han væmmes ved Jomfru Ane Gade og de fester og gode tider, som Aalborg er berømt for. Han har erklæret at han kommer for at rense ud i Aalborgs syndere og at syndsforladelse ikke kan komme på bordet! Måske skulle vi have fortalt Levi, at der bliver solgt øl på Skråen under showet?

Espen Olsen

Sidst men ikke mindst er der den mest norske nordmand, Oslos egen Espen Olsen (tv). En mand, der er kendt for ikke at have nogen som helst personlighed udover patriotisme for sit hjemland Norge. Han tager turen til Aalborg, finansieret af Nordsøolie, og satser på at repræsentere sit lands farver i fjendtligt territorie.

Køb billet til wrestling i Aalborg